Bestellen via webwinkel

Bestel gemakkelijk via onze website door de materialen en aantallen aan te klikken. Bestelling geplaatst? U ontvangt van ons vrijwel direct een voorlopige reservering. Aan de hand van de voorraden bekijken we eerst of alles geleverd kan worden. Indien dit het geval is, ontvangt u van ons per e-mail een bevestiging. Houdt u eventueel uw SPAM of Reclame folder in de gaten.

Mocht er iets onverhoopt niet op voorraad zijn, bekijken wij graag samen met u of wij een ­­alternatief voor dit product kunnen vinden. We zullen telefonisch of via de e-mail contact met u opnemen.

Zijn de prijzen van Rozema Verhuur B.V. inclusief BTW?

Nee, de genoemde prijzen in de webshop en prijslijst zijn per dag in euro’s en exclusief 21% BTW.

Rekenen jullie bezorgkosten?

Ja, wij berekenen bezorgkosten. Voor bezorgen en/of retour halen worden transportkosten in rekening gebracht. Vul je adres & postcode in op de Afreken-pagina, waarna de optie bezorgen inclusief de kosten vermeldt worden. Door de oplopende brandstof prijzen aan de pomp zijn wij genoodzaakt hogere vervoerskosten door te berekenen.

Kan ik bij jullie ook spullen afhalen?

Jazeker, u kunt bij ons alles afhalen, mits de materialen met zorg door u worden vervoerd.

Hoeveel dagen mag ik de artikelen gebruiken voor de genoemde huurprijs?

Alle huurprijzen gelden voor 1 dag. Meestal bezorgen wij op de dag zelf en worden de artikelen de dag erna weer opgehaald. In overleg wordt alles een dag voor het evenement/gebeurtenis geleverd cq. door u opgehaald en de dag na het evenement/gebeurtenis weer opgehaald cq. weer door u teruggebracht.

Voor een huurperiode van zaterdag tot maandag berekenen wij 1 dag huur.

Indien het een langere verhuring betreft kunt u een offerte aanvragen.

Hoe vind de betaling plaats?

Betaling dient per PIN of contant bij levering van de artikelen plaats te vinden, maar het te betalen bedrag kan ook vooraf aan ons worden overgemaakt. Voor meer informatie zie Algemene Leveringsvoorwaarden.

Mag ik glaswerk, bestekken en serviezen vuil inleveren?

Ja, wilt u gebruikmaken van onze afwasservice, dat kan. Wij brengen hiervoor een bedrag van 0,10 € per item in rekening.

Glaswerk, servies en bestek gesorteerd per soort in de krat, korf of bestekbak. Bij ongesorteerde retour, berekenen wij u 0,15 € excl. btw per item.

Hoe dien ik de materialen in te leveren?

Alle artikelen dienen in dezelfde staat als waarin het verstrekt is en geheel gereinigd weer ter worden ingeleverd.

Kunnen jullie ook de catering verzorgen met of zonder bediening?

Ja, Rozema Verhuurbedrijf werkt samen met een aantal regionale cateraars. Zij kunnen u veel werk uit handen nemen met of zonder attente diplomeerde bediening.