LEKKER WARM MET EEN TERRASHEATER!

Voorjaar en najaar? En dat betekend ook dat de temperaturen gaan dalen.  Het laatste kwartaal is ook de tijd van feestjes en borrels maar wat als we toch graag buiten in de tuin of bedrijfsterrein willen vieren? Tijdens de koude herfst- en wintermaanden zijn mensen vaak op zoek naar gezelligheid en dan brengen de terras heaters van Partyverhuur Rozema uitkomst want met deze eye-cathers en sfeermakers blijven je gasten ook tijdens de koudere maanden graag buiten zitten.

Terrasheater model lantaarn (excl. gas)

Terrasheater

Het maximale is een Terrasheater. Van origine een terrasverwarmer die ook verwarmt in de buitenlucht. Dat wil zeggen dat je van een Terrasheater optimaal kan genieten als je er in de buitenlucht om heen staat. Laat staan als je een Terrasheater plaatst in een partytent. De Terrasheater is dus een heater met het grootste volume, en hij werkt op gas. Door zijn grote verwarmingsvolume is hij zeer geschikt voor grotere tenten. Daarnaast ziet de Terrasverwarmer eruit als een klassieke straatlantaarn en oogt daardoor heel gezellig en sfeervol. Ook de benodigde gasflessen kan Rozema Verhuur bedrijf u leveren!

Ga naar onze webshop of neem contact met ons op voor meer informatie of een offerte aanvraag.

Terrasheater "Lounge"

Terrasheater “Lounge”

Huur deze gasgestookte patio straler en verander je koude terras of feest locatie in een heerlijk en sfeervolle omgeving met een aangename temperatuur. De Terrasheater “Lounge” is uitgevoerd met een regelbare temperatuurknop zodat je altijd zelf de warmte kunt bepalen.  Doordat de terrasverwarmer op gas werkt, kun je deze bijna overal plaatsen en is ideaal om een partytent mee te verwarmen.

Warmtekanon op gas (+/- 150-200m3)

Hete lucht warmte kanon

Of heeft u een warmte kanon nodig? Bij Partyverhuur Rozema kun je een tijdelijke verwarming huren voor elk bedrijfsevent, feesttent of tuinfeest. Deze hete luchtkanon op gas wordt vaak ingeschakeld als verwarming tijdens koudere periodes. De warmtekanon verwarmt ruimtes tot 150m3 en dus is deze terras verwarmer ideaal voor het verwarmen van middelgrote bedrijfsunits, (party)tenten.

Een nadeel kan zijn dat je niet recht voor het kanon kan staan en dat de lucht van onder vandaan verwarmt wordt. Op zich is dat prima, warme lucht stijgt immers op. Begint het een beetje koud te worden? Denk aan het einde van de herfst of begin van de lente? Dan is een hete luchtkanon het minimale wat je nodig hebt.

Heeft u een vraag over onze terrasverwarmers of wilt u en bestelling doorgeven dan kan dat ook. Op onze contactpagina vindt u alle informatie.

Partyverhuren, wij bezorgen sfeer op uw event
https://www.rozemaverhuur.nl