Ga je binnenkort een feest in Rotterdam organiseren en heb je daarvoor verschillende huurmaterialen nodig? Dan is Partyverhuur Rozema, nabij Rotterdam, het bedrijf voor jou! Wij verzorgen de complete inrichting en andere eyecatchers voor zowel dance feesten als intieme geboorte feestje. Ben je op zoek naar zo’n gave photobooth om jouw “geslaagd zijn” feest in Rotterdam helemaal compleet te maken? Neem dan snel een kijkje op de website.

Verschillende soorten verhuurbenodigdheden huren voor jouw feest!

Niet alleen leveren wij de standaard items, ook kan je bij ons huren die qua stijl passen bij jouw feest in ROTTERDAM. Van bierbanken sets tot (gas)barbecues, van mobiele biertap tot silent disco: alles is mogelijk bij ons. Ook bieden wij je graag advies over welke items het beste bij jouw FEEST passen. Een greep uit ons uitgebreide verhuur assortiment:

COVID-19-VRIJE glaswerk! Rozema Verhuurbedrijf beschikt over een professionele spoelvoorziening.

Rozema Verhuurbedrijf beschikt over een professionele spoelvoorziening. Al het glaswerk, servies en bestekken dat u huurt wordt na elke verhuring gewassen met water van tenminste 60 graden Celsius om het COVID-19-virus onschadelijk te maken!

Buurtfeest nabij ROTTERDAM

Onze enthousiaste medewerkers staan voor je klaar om jou en jouw gasten een volmaakte buurt feest in Rotterdam te bezorgen. De verhuur materialen kunnen door onze crew bij je worden afgeleverd als gebruik klaar worden gemaakt. Na afloop kan onze schoonmaakservice de benodigdheden voor jou schoonmaken! Vraag hiernaar aan onze medewerkers van de klantenservice. Voor de schoonmaakservice wordt wel een klein bedrag in rekening gebracht.

Buurtfeest organiseren? Partyverhuur Rozema verhuurt alle materialen hiervoor!

Party tent en Springkussen huren

Bij ons kunt u niet alleen meubilair of barbecues huren voor uw straatfeest nabij ROTTERDAM. Ook voor een sportieve stormbaan, een biertap en party tent kunt u bij ons terecht. Zo is uw BUURTFEEST helemaal compleet. Wij zorgen voor een snelle levering en door onze jarenlange duurzame ervaring hebben wij in no-time een opstelling naar uw wens neergezet.

Jouw partner bij elk feest

Wij denken graag met je mee om jouw feest tot een succes te maken.
Materialen voor o.a. een geboorte feest, communie feest, verjaardag feest, 21 diner, buurtfeest, etc.

Wil je advies of meer informatie ontvangen omtrent de inrichting van jouw feest, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Wij zijn je graag van dienst!

Zie ook onze video voor Partyverhuur ROTTERDAM

Voor partyverhuur Rozema bezorgen wij onder andere in de volgende plaatsen: Capelle aan de IJssel, Ridderkerk, Barendrecht, Hoogvliet, Spijkenisse, Vlaardingen, Schiedam, etc.

Heb je een vraag of wil je een bestelling doorgeven dan kan dat ook. Op onze contactpagina vindt je alle informatie.

Feest organiseren? Partyverhuur Rozema bezorgt sfeer op jouw feest!