Alle benodigdheden om jouw decemberfeest tot een knallend succes te maken!

De feestdagen staan weer voor de deur en daar horen uiteraard ook weer de verschillende feesten bij! Samen met vrienden, familie of collega’s vieren we de verschillende decemberfeesten. Maar bij deze feesten heb je natuurlijk een aantal artikelen nodig die je normaliter niet hebt. Of het nou om een kerstdiner met je familie gaat of een eindejaarsreceptie met collega’s. 
 
Bij Rozema Verhuur kunnen we je in elk event of feest volledig ontzorgen in verhuurartikelen. Op zoek naar iets wat niet in ons aanbod staat? Bel ons gerust en we denken graag met je mee!

Speciaal voor jou hebben we een aantal decemberfeesten op een rijtje gezet. Laat je inspireren en informeren over de verschillende mogelijkheden voor jouw feest of event.

Decemberborrel 

Voor elke party of gebeurtenis verhuren en verkopen wij artikelen die uw kerstfeest compleet maakt. Van fondue sets, klinkend glaswerk, stijlvolle bestekken, mooi servies, warmhoudapparaten, sfeervolle lantarens & verlichting, mooi ingedekte tafels tot trendy statafels. Dit zijn maar enkele voorbeelden van de vele mogelijkheden.

Winters Themafeest op school of bij de (sport)vereniging.

Alle artikelen en stylingsconcepten hebben wij in huis. Of het nu gaat om een cool winters feest, een heerlijke winters BBQ of een knus winters diner. Rozema Verhuur levert picknicktafels, statafels, bestek, borden, glazen, biertappen, kapstokken, friteuses, warmte heaters, glühwein ketels, chocomelk pakketten, winterse kraampjes, houtskool barbecues en vele andere coole producten.

Vier kerst in stijl met uw vrienden en familie. 

Gewoon lekker bij uw thuis! Maak van je kerstdiner een succes, vier de kerst met Partyverhuur Rozema. Huur alles voor uw kerstdiner.  Kies voor het gemak van huren en haal stijl in huis. Ons servies, glaswerk en bestek is van hoogwaardige kwaliteit en uitermate geschikt voor een chique diner. 

Even snel een extra klapstoel/klaptafel nodig?

Komt u net dat extra klapstoeltje of de extra klaptafel te kort voor uw kerstfeest? Dan bent u bij Rozema Verhuur aan het juiste adres! Zelfs de kleinste bestelling is voor ons een mogelijkheid. Het gaat tenslotte om uw feestje.

Tijdig reserveren

Hierbij willen we graag opmerken uw bestelling tijdig te reserveren, zodat wij uw bestelling in de planning  kunnen opnemen en zo er de uiterste zorg aan kunnen besteden. Bel gerust voor een offerte of advies, 015-2124313

KWALITEIT EN ZORG BIJ ROZEMA VERHUUR!

Ons team werkt er iedere dag weer hard aan om tijdens de December maand jouw dierbare een onvergetelijke sfeerbeleving mee te geven. Rozema Verhuurbedrijf heeft alle ingrediënten in huis om jouw feest of event compleet te maken!