Ook voor uw sinterklaasfeest huurt u bij partyverhuur rozema!

Wind en regen gieren om het huis. De Sinterklaasperiode komt er weer aan met als hoogtepunt Pakjesavond op 5 december! Traditioneel een tijd van gezelligheid voor kinderen, familie, klasgenoten of collega’s. Hierbij mogen de pepernoten en chocolademelk niet ontbreken! Elk jaar brengt dit toch een speciaal gevoel met zich mee. Alsof het allemaal even anders voelt tijdens die decembermaand: mooier, gezelliger, knusser! 

Partyverhuur Rozema denkt met u mee en heeft leuke huurtips op een rijtje gezet om Pakjesavond of het Sinterklaasfeest op het werk, school of sport vereniging nog bijzonderder te maken! 

Wij verhuren een Sinterklaas stoel + podium

Om ieder kind een goed uitzicht te geven op Sinterklaas en zijn Pieten verhuren wij een klein verlaagd afgewerkt podium en een heuse Sinterklaas stoel ! Uiteraard kunnen wij voor ouders en jonge kinderen zitzakken, stoelen of bankjes leveren. Verder leveren wij ook sfeervolle kramen voor het uitserveren van chocomel, speculaas en andere lekkernijen. Compleet met glazen, bordjes en warmhoudapparatuur.

podium plaatsen lastig? Rozema verhuur beschikt over medewerkers die u niet in de steek laten!

Wij hebben voor het Sinterklaas feest handige podium pakketten voor u samengesteld. Het plaatsen van een podium heeft u in een handomdraai gedaan. Wilt u dat wij dit voor uw podium plaatsen? Dat kan! Rozema verhuur plaatst zelfs uw podium!  

Kwaliteit en zorg bij rozema verhuur!

Ons team werkt er iedere dag weer hard aan om tijdens Sinterklaas uw dierbare een onvergetelijke sfeerbeleving mee te geven. Rozema Verhuur heeft alle ingrediënten in huis om uw Sinterklaasfeest op 5 december compleet te maken!

Tijdig reserveren

Hierbij willen we graag opmerken uw bestelling tijdig te reserveren, zodat wij uw bestelling in de planning  kunnen opnemen en zo er de uiterste zorg aan kunnen besteden.

Bel gerust voor een offerte of advies, 015-2124313

 

Partyverhuren, wij bezorgen sfeer op uw event