Op zoek naar partyverhuur in de omgeving Zoetermeer? Partyverhuur bedrijf Rozema levert al meer dan 65 jaar artikelen voor elke gelegenheid.
Als allround Party Rental bedrijf vindt u bij Rozema Verhuur alles voor partyverhuur Zoetermeer. Voor elke gebeurtenis verhuren en verkopen wij artikelen die uw feest compleet maakt.
Alle artikelen en stylingsconcepten voor partyverhuur Zoetermeer hebben wij in huis.
Van een jubileum tot een receptie en van een verjaardag tot een themafeest leveren wij stoelen, tafels, statafels, bestek, borden, glazen, partytenten, biertaps, koffieautomaten, friteuses, tafellinnen, servies en vele andere producten.

Partyverhuur Zoetermeer voor bedrijven

Heeft u een bedrijfsreceptie, een jubileum, een vergadering, een bedrijfsdiner of bedrijfsevent? Wij helpen u graag bij de keuze van de benodigde artikelen.

Wat kunnen wij u bieden voor uw evenement of party:

  • Professionele apparatuur zoals biertappen, combi-ovens, koffieautomaten, barbecues etc.
  • Snelle levering en ophaalservice (producten kunnen dezelfde dag worden geleverd).
  • Catering service (in overleg, afhankelijk van uw wensen).
  • Helpdesk voor installatie van apparaten.
  • De apparaten, borden, glazen, bestek etc. hoeft u niet schoon in te leveren mits u gebruik maakt van onze afwasservice.
  • Alle handleidingen zijn te downloaden op onze klantenservice pagina.

Evenementenverhuur voor concerten in Zoetermeer e.o.

Ons partyverhuur bedrijf levert in Zoetermeer alle benodigdheden voor indoor- en openluchtconcerten. Heeft u een podium, stoelen en/of tafels, een biertap en/of een koffieautomaat etc. nodig? Tevens kunnen wij de op- en afbouw voor u verzorgen. Of het nu een klassiek concert, een jazz concert of een popconcert is, wij leveren razendsnel alle door u bestelde artikelen. Voor een offerte of meer informatie kunt u telefonisch of via email contact met ons opnemen.

Full Service partyverhuur Zoetermeer

Ons bedrijf kent een full service beleid. Dat wil zeggen dat wij niet alleen de artikelen kunnen leveren maar ook alle dranken/frisdranken en voedingswaren. Ook kunnen wij de gehele catering verzorgen afgestemd op uw wensen. Ongeopende flessen frisdrank, bier en wijn en ongeopende fusten bier kunt u bij ons weer inleveren. Daar hoeft u dus niet voor te betalen.

Partyverhuur Zoetermeer aanbiedingen

Party verhuur Zoetermeer bezorgt dagelijks diverse artikelen in Zoetermeer, Benthuizen, Bleiswijk, Berkel en Rodenrijs, Pijnacker, Nootdorp, Leidschenveen, enz. Voor elk seizoen hebben wij diverse artikelen in de aanbieding. Bent u op zoek naar stoelen, tafels, statafels, servies, glazen, partytenten, biertappen, barbecues, luchtkussens, pannenkoekplaten,  grillplaten, friteuses, terrasverwarmers, enz. Heeft u vragen? Neem dan contact met ons op.

Uw partner bij elk evenement

Wij denken graag met u mee om uw feest tot een succes te maken. Wilt u advies of meer informatie ontvangen omtrent uw evenement, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Wij zijn u graag van dienst! Zie ook onze video voor partyverhuur Zoetermeer. Voor partyverhuur Zoetermeer bezorgen wij onder andere in de volgende plaatsen: Zoetermeer, Benthuizen, Bleiswijk, Zevenhuizen, Moerkapelle, Berkel en Rodenrijs, Pijnacker, Nootdorp, Leidschenveen, enz. Heeft u een vraag of wilt u en bestelling doorgeven dan kan dat ook. Op onze contactpagina vind u alle informatie of bezoek onze FAQ pagina, waar u een hoop antwoorden al kunt terug vinden.
Partyverhuur Zoetermeer, sfeer op uw event