Partyverhuur bedrijf Rozema levert al meer dan 60 jaar artikelen voor elk evenement.
Voor elke party verhuren en verkopen wij artikelen die uw feest compleet maakt. Alle artikelen en stylingsconcepten voor partyverhuur Den Haag hebben wij in huis.


Van een jubileum tot een receptie en van een verjaardag tot een themafeest leveren wij stoelen, tafels, statafels, bestek, borden, glazen, partytenten, biertappen, koffieautomaten, friteuses, tafellinnen, servies en vele andere producten.

Partyverhuur Den Haag voor bedrijven

Partyverhuren, wij bezorgen sfeer op uw event

Organiseer je een bedrijfsreceptie, een jubileum, een vergadering of een bedrijfsdiner?
Wij zijn jouw verhuurpartner en helpen je aan de juiste verhuurartikelen voor jouw event!

Wat kunnen wij u bieden voor uw evenement of party:

  • Professionele apparatuur zoals biertappen, combi-ovens, koffieautomaten, barbecues etc.
  • Snelle levering en ophaalservice (producten kunnen dezelfde dag worden geleverd).
  • Catering service (in overleg, afhankelijk van je wensen).
  • Helpdesk voor installatie van apparaten.
  • De apparaten, borden, glazen, bestek etc. hoef je niet schoon in te leveren mits u gebruik maakt van onze afwasservice.
  • Alle handleidingen zijn te downloaden op onze klantenservice pagina.

Ga naar onze webshop of neem contact met ons op voor meer informatie of een offerte aanvraag.

Evenementenverhuur voor concerten in Den Haag e.o.

Ons partyverhuur bedrijf levert in Den Haag alle benodigdheden voor indoor- en openluchtconcerten. Of het nou om een podium, stoelen en/of tafels, een biertap en/of een koffieautomaat gaat. Tevens kunnen wij de op- en afbouw voor u verzorgen. Of het nu een klassiek concert, een jazz concert of een popconcert is, wij leveren razendsnel alle door u bestelde artikelen.

Voor een offerte of meer informatie kunt u telefonisch of via email contact met ons opnemen.

Full Service partyverhuur Den Haag

Wij hanteren een full service beleid, dat wil zeggen dat wij niet alleen de artikelen kunnen leveren maar ook alle dranken/frisdranken en voedingswaren!

Tevens kunnen wij de gehele catering verzorgen afgestemd op uw wensen. Ongeopende flessen frisdrank, bier en wijn en ongeopende fusten bier kun je gewoon weer bij ons weer inleveren, daar hoef je dus niet voor te betalen!

Partyverhuur Den Haag aanbiedingen

Party verhuur Den Haag bezorgt dagelijks diverse artikelen in Den Haag, Scheveningen, Kijkduin, Voorburg, Westland enz. Voor elk seizoen hebben wij diverse artikelen in de aanbieding. Bent u op zoek naar stoelen, tafels, statafels, servies, glazen, partytenten, biertappen, barbecues, luchtkussens, pannenkoekplaten, grillplaten, friteuses, terrasverwarmers, enz.

Heeft u vragen? Neem dan contact met ons op.

Jouw feest partner bij elk evenement!

Wij denken graag met je mee om elk feest tot een groot succes te maken. Wil je advies of meer informatie ontvangen omtrent jouw evenement, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Wij zijn je graag van dienst!

Zie ook onze video voor partyverhuur Den Haag.

Voor partyverhuur Den Haag bezorgen wij onder andere in de volgende plaatsen: Den Haag, Voorburg, Rijswijk, Nootdorp, Kijkduin, Scheveningen, Zoetermeer, Wateringen, Naaldwijk, Monster, Hoek van Holland en het Westland.

Heb je een vraag of wil je een bestelling doorgeven dan kan dat ook. Op onze contactpagina vind je alle informatie.