OOK VOOR UW OUD & NIEUW FEEST HUURT U BIJ PARTYVERHUUR ROZEMA!

Wind en regen gieren om het huis. Heeft u al plannen gemaakt voor de 31 december? Misschien kiest u wel voor een swingend Oud & Nieuw feest? Of een Oudjaar borrel met collega’s?
Kortom. 31 december is traditioneel een tijd van gezelligheid voor familie, of vrienden. Alsof het allemaal even anders voelt tijdens die december maand: mooier, gezelliger, knusser! 

Of u nu een winters themafeest wilt houden, een intiem Oudjaar diner met vrienden wilt organiseren, wilt genieten van een lekkere luie nieuwjaar brunch met uw vriend/vriendin, of misschien wel een hip Oud & Nieuw feest wilt organiseren, Rozema Verhuur zorgt dat u Oud & Nieuw in stijl viert!

Feesten en proosten zonder zorgen met Rozema Party Rental

Partyverhuur Rozema denkt met u mee en heeft leuke huurtips op een rijtje gezet om uw december party, Winters Themafeest of een Oudjaar borrel op het werk of sport vereniging nog bijzonderder te maken! 

Winters Themafeest op school of bij de (sport)vereniging.

Alle artikelen en stylingsconcepten hebben wij in huis. Of het nu gaat om een cool winters feest, een heerlijke winters BBQ of een knus winters diner. Rozema Verhuur levert photobooths, picknicktafels, statafels, bestek, borden, glazen, biertappen, kapstokken, friteuses, warmte heaters, glühwein ketels, chocomelk pakketten, winterse kraampjes, houtskool barbecues en vele andere coole producten.

Vier Oud & Nieuw in stijl met uw vrienden en familie. 

Gewoon lekker bij uw thuis! Maak van je Nieuwjaar diner op 1 januari een succes, vier Oud & Nieuw met Partyverhuur Rozema. Huur alles voor uw Nieuwjaar diner.  Kies voor het gemak van huren en haal stijl in huis. Ons servies, glaswerk en bestek is van hoogwaardige kwaliteit en uitermate geschikt voor een chique diner. 

Even snel extra champagne flûtes nodig?

Komt u er net achter dat u extra champagne glazen of een extra statafels te kort voor uw Nieuwjaar receptie? Dan bent u bij Rozema Verhuur aan het juiste adres! Zelfs de kleinste bestelling is voor ons een mogelijkheid! Het gaat tenslotte om uw feestje.

Nieuwjaar receptie 

Voor elke party of gebeurtenis verhuren en verkopen wij artikelen die uw Nieuwjaar borrel compleet maakt. Champagne glazen tot bubbels of een verlaagd podium met sfeervolle LED spots om de spreker haar fijn uit te lichten. Of prikt u nog een lekkere oliebol weg van een gebaksbordje staand aan een trendy statafel. Dit zijn maar enkele voorbeelden van de vele mogelijkheden.

Tijdig reserveren

Hierbij willen we graag opmerken uw bestelling tijdig te reserveren, zodat wij uw bestelling in de planning  kunnen opnemen en zo er de uiterste zorg aan kunnen besteden. Bel gerust voor een offerte of advies, 015-2124313

Knallend het nieuwe jaar in met Partyverhuur Rozema