VERHUURARTIKELEN NODIG VOOR JE OUD EN NIEUW FEEST?

Feesten en proosten zonder zorgen? Even Rozema bellen, want die komen het gewoon bezorgen! Tijdens de jaarwisseling een feest of event houden en opzoek naar verhuurartikelen? Wij hebben alles om jouw feest of event compleet te maken. Van statafels en glaswerk tot bierbanken en terrasheaters.

Feesten en proosten zonder zorgen met Rozema Party Rental

Partyverhuur Rozema denkt met je mee en heeft leuke huurtips op een rijtje gezet om jouw december party, Winters Themafeest, Oudjaar borrel op je werk of sport vereniging nog completer te maken! 

Winters Themafeest op school of bij de (sport)vereniging.

Alle artikelen en stylingsconcepten hebben wij in huis. Of het nu gaat om een cool winters feest, een heerlijke winters BBQ of een knus winters diner. Rozema Verhuur levert photobooths, picknicktafels, statafels, bestek, borden, glazen, biertappen, kapstokken, friteuses, warmte heaters, glühwein ketels, chocomelk pakketten, winterse kraampjes, houtskool barbecues en vele andere coole producten.

Vier Oud & Nieuw in stijl met uw vrienden en familie. 

Gewoon lekker bij uw thuis! Maak van je Nieuwjaar diner op 1 januari een succes, vier Oud & Nieuw met Partyverhuur Rozema. Huur alles voor uw Nieuwjaar diner.  Kies voor het gemak van huren en haal stijl in huis. Ons servies, glaswerk en bestek is van hoogwaardige kwaliteit en uitermate geschikt voor een chique diner. 

Even snel extra champagne flûtes nodig?

Komt u er net achter dat u extra champagne glazen of een extra statafels te kort voor uw Nieuwjaar receptie? Dan bent u bij Rozema Verhuur aan het juiste adres! Zelfs de kleinste bestelling is voor ons een mogelijkheid! Het gaat tenslotte om uw feestje.

Nieuwjaar receptie 

Voor elke party of gebeurtenis verhuren en verkopen wij artikelen die uw Nieuwjaar borrel compleet maakt. Champagne glazen tot bubbels of een verlaagd podium met sfeervolle LED spots om de spreker haar fijn uit te lichten. Of prikt u nog een lekkere oliebol weg van een gebaksbordje staand aan een trendy statafel. Dit zijn maar enkele voorbeelden van de vele mogelijkheden.

Tijdig reserveren

Plaats op tijd je bestelling, zodat wij jouw bestelling in de planning  kunnen opnemen en zo er de uiterste zorg aan kunnen besteden. Bel gerust voor een offerte of advies, 015-2124313

Knallend het nieuwe jaar in met Partyverhuur Rozema