Rozema Verhuur B.V. is al meer dan halve eeuw thuis op het gebied van verhuur party- en horecabenodigdheden. 67 Jaar is een hele tijd, die je alleen overbrugt door een constante aandacht voor innovatie en de klant.

Uiteraard speelt M.V.O. daarbij een belangrijke rol binnen ons bedrijf.  Want zo weten wij dat vandaag de dag, door onze cliënten, zeer veel waarde gehecht wordt aan hygiëne.
Zo werken wij met een doordacht duurzaam afwassysteem, waarbij o.a. het gebruikte water van de hoofdafwasmachine wordt hergebruik voor de voorspoelmachine. Hetgeen een aanzienlijke energie-/water besparing tot gevolg heeft.

Als onderdeel van ons productieproces sealen wij naast onze bestekken ook ons glaswerk en serviezen. Bij Rozema Verhuur B.V. realiseren wij ons dat deze ontwikkeling, ondanks dat er gebruik wordt gemaakt van hoogwaardige verpakkingsmaterialen en verantwoord afvalscheiding beleid, helaas bijdraagt tot het vergroten van de nationale afvalberg.
Om hieraan tegemoet te komen maakt Partyverhuur Rozema gebruik van GROENE STROOM, is donateur van het Wereld Natuurfonds, Natuurmonumenten, is Fair Trade gecertificeerd en steunt regelmatig diversen lokale initiatieven.
Door de samenwerking met onze gerenommeerde leveranciers zal steeds voor de toekomst bekeken worden, welke maatregelen nog verder genomen kunnen worden om de natuur zomin mogelijk te belasten.

Ook is Rozema Verhuur B.V. een officieel gecertificeerd stage- en leerbedrijf, die is afgegeven door Samenwerkingsorganisatie Beroepsonderwijs Bedrijfsleven, Kenniscentrum Handel en VTL. Zo bieden wij stageplaatsen aan voor logistieke en administratieve opleidingen.