Ook voor uw decemberfeest huurt u bij party verhuur rozema!

Wind en regen gieren om het huis. Heeft u al plannen gemaakt voor de kerstdagen? Misschien kiest u wel voor een swingend kerstfeest? Of een december borrel met collega’s?
Kortom. kerst is traditioneel een tijd van gezelligheid voor kinderen, familie, klasgenoten of collega’s. Alsof het allemaal even anders voelt tijdens die december maand: mooier, gezelliger, knusser! 

Of u nu een winters themafeest op school wilt houden, een intiem kerst diner met vrienden wilt organiseren, wilt genieten van een lekkere luie brunch met uw vriend/vriendin, of misschien wel een hip Oud & Nieuw feest wilt organiseren, Rozema Verhuur zorgt dat u de kerstperiode in stijl viert!

Partyverhuur Rozema denkt met u mee en heeft leuke huurtips op een rijtje gezet om uw December party, Winters Themafeest of het Kerst diner op het werk, school of sport vereniging nog bijzonderder te maken! 

Decemberborrel 

Voor elke party of gebeurtenis verhuren en verkopen wij artikelen die uw kerstfeest compleet maakt. Van fondue sets, klinkend glaswerk, stijlvolle bestekken, mooi servies, warmhoudapparaten, sfeervolle lantarens & verlichting, mooi ingedekte tafels tot trendy statafels. Dit zijn maar enkele voorbeelden van de vele mogelijkheden.

Winters Themafeest op school of bij de (sport)vereniging.

Alle artikelen en stylingsconcepten hebben wij in huis. Of het nu gaat om een cool winters feest, een heerlijke winters BBQ of een knus winters diner. Rozema Verhuur levert picknicktafels, statafels, bestek, borden, glazen, biertappen, kapstokken, friteuses, warmte heaters, glühwein ketels, chocomelk pakketten, winterse kraampjes, houtskool barbecues en vele andere coole producten.

Vier kerst in stijl met uw vrienden en familie. 

Gewoon lekker bij uw thuis! Maak van je kerstdiner een succes, vier de kerst met Partyverhuur Rozema. Huur alles voor uw kerstdiner.  Kies voor het gemak van huren en haal stijl in huis. Ons servies, glaswerk en bestek is van hoogwaardige kwaliteit en uitermate geschikt voor een chique diner. 

Even snel een extra klapstoel/klaptafel nodig?

Komt u net dat extra klapstoeltje of de extra klaptafel te kort voor uw kerstfeest? Dan bent u bij Rozema Verhuur aan het juiste adres! Zelfs de kleinste bestelling is voor ons een mogelijkheid. Het gaat tenslotte om uw feestje.

Tijdig reserveren

Hierbij willen we graag opmerken uw bestelling tijdig te reserveren, zodat wij uw bestelling in de planning  kunnen opnemen en zo er de uiterste zorg aan kunnen besteden. Bel gerust voor een offerte of advies, 015-2124313

KWALITEIT EN ZORG BIJ ROZEMA VERHUUR!

Ons team werkt er iedere dag weer hard aan om tijdens de December maand uw dierbare een onvergetelijke sfeerbeleving mee te geven. Rozema Verhuurbedrijf heeft alle ingrediënten in huis om uw gebeurtenis compleet te maken.

 

Party Verhuur Rozema maakt uw decembermaand compleet