Glaswerk huren Den Haag

Bij Partyverhuur Rozema nabij Den Haag kunt u glazen huren. Geeft u een feest en heeft u daarvoor glaswerk nodig? Dan is Partyverhuur Rozema het bedrijf voor u. Wij verzorgen glaswerk voor zowel grote evenementen als kleine diners bij u thuis. Bent u op zoek naar glazen om uw feest in Den Haag helemaal compleet te maken? Neem dan snel een kijkje op de website.

COVID-19-VIRUS-VRIJE-GLAZEN

Verschillende soorten glaswerk huren

Niet alleen leveren wij de juiste hoeveelheid glazen, ook kunt u bij ons huren die qua stijl passen bij uw evenement in Den Haag. Van simpele frisdrank glazen tot stijlvolle wijnglazen: alles is mogelijk bij ons. Ook bieden wij u graag advies over welke glazen het beste bij uw evenement past. Een greep uit ons uitgebreide glazen assortiment:

Borden en bestek huren

Bij ons kunt u niet alleen glaswerk huren voor uw evenement in Den Haag. Ook voor borden en bestek kunt u bij ons terecht. Zo is uw evenement helemaal compleet. Wij zorgen voor een snelle levering en door onze jarenlange duurzame ervaring hebben wij in no-time een receptie opstelling naar uw wens neergezet. Een greep uit ons uitgebreide verhuur assortiment:

COVID-19-VRIJE glazen

COVID-19-VRIJE glaswerk

Rozema Verhuurbedrijf beschikt over een professionele spoelvoorziening. Al het glaswerk, servies en bestekken dat u huurt wordt na elke verhuring gewassen met water van tenminste 50 graden Celsius om het COVID-19-virus onschadelijk te maken!

Rozema Verhuurbedrijf zorgt dat al het glaswerk na afname weer netjes word schoongemaakt en ontsmet van COVID-19-virus. Dit doen wij om de gezondheid van onze klanten en opdrachtgevers te kunnen waarborgen. 100% is het nooit zeker, maar dat we ons best doen om dit te bestrijden is wel zeker!

Uw partner bij elk evenement

Wij denken graag met u mee om uw gebeurtenis tot een succes te maken.
Wilt u advies of meer informatie ontvangen omtrent uw evenement, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Wij zijn u graag van dienst!

Zie ook onze video voor Partyverhuur Den Haag.

Voor partyverhuur Rozema bezorgen wij glaswerk onder andere in de volgende plaatsen: Delft, Schipluiden, Wateringen, Leidschendam, Voorburg, Rijswijk en Scheveningen.

Heeft u een vraag of wilt u en bestelling doorgeven dan kan dat ook.
Op onze contactpagina vind u alle informatie.

Partyverhuren, wij bezorgen sfeer op uw event