Glaswerk huren Berkel en Rodenrijs

Bij Rozema Verhuur nabij Berkel en Rodenrijs, kunt u verschillende glazen huren. Geef je binnenkort een feest en ben je op zoek naar glaswerk? Wij verhuren glaswerk voor zowel grote evenementen als kleine feesten gewoon bij jou thuis. Wil je glaswerk huren om jouw feest in Berkel en Rodenrijs helemaal compleet te maken? Neem dan snel een kijkje op de website of neem contact met ons op!

COVID-19-VIRUS-VRIJE-GLAZEN

Verschillende soorten glaswerk huren

Niet alleen leveren wij de juiste hoeveelheid glazen, ook kun je bij ons glaswerk huren die qua stijl passen bij jouw evenement of feest in Berkel en Rodenrijs. Van simpele frisdrank glazen tot stijlvolle wijn-glazen: alles is mogelijk bij ons. Ook geven wij je graag advies over welke glazen het beste bij jouw evenement past. Een greep uit ons uitgebreide glazen assortiment:

Borden en bestek huren

Bij ons kun je naast glaswerk, ook voor borden en bestek bij ons terecht. Zo maak je jouw feest nog completer! Wij zorgen voor een snelle levering en door onze jarenlange duurzame ervaring hebben wij in no-time een receptie opstelling naar jouw wens neergezet. Een greep uit ons uitgebreide verhuur assortiment:

COVID-19-VRIJE glazen

COVID-19-VRIJE glaswerk

Rozema Verhuurbedrijf beschikt over een professionele spoelvoorziening. Al het glaswerk, servies en bestekken dat je huurt wordt na elke verhuring gewassen met water van tenminste 50 graden Celsius om het COVID-19-virus onschadelijk te maken!

Jouw partner bij elk evenement

Wij denken graag met je mee om jouw event of feest tot een succes te maken.
Wil je graag advies of meer informatie ontvangen omtrent je evenement, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Wij denken graag met je mee!

Zie ook onze video voor Partyverhuur Berkel en Rodenrijs.

Voor partyverhuur Rozema bezorgen wij onder andere in de volgende plaatsen: Bergschenhoek, Bleiswijk, Capelle aan den IJssel, Barendrecht, Hillegersberg, Hoogvliet, Spijkenisse, Schiedam, Vlaardingen en Zoetermeer.

Partyverhuren, wij bezorgen sfeer op uw event