Veelgestelde vragen

Bestel gemakkelijk via onze website door de materialen en aantallen aan te klikken. Bestelling geplaatst? U ontvangt van ons vrijwel direct een voorlopige reservering. Aan de hand van de voorraden bekijken we eerst of alles geleverd kan worden. Indien dit het geval is, ontvangt u van ons per e-mail een bevestiging. Houdt u eventueel uw SPAM of Reclame folder in de gaten.

Mocht er iets onverhoopt niet op voorraad zijn, bekijken wij graag samen met u of wij een ­­alternatief voor dit product kunnen vinden. We zullen telefonisch of via de e-mail contact met u opnemen.

Categorie: Veelgestelde vragen

Alle artikelen dienen in dezelfde staat als waarin het verstrekt is en geheel gereinigd weer ter worden ingeleverd.

Categorie: Veelgestelde vragen

Betaling dient per PIN of contant bij levering van de artikelen plaats te vinden, maar het te betalen bedrag kan ook vooraf aan ons worden overgemaakt. Voor meer informatie zie Algemene Leveringsvoorwaarden.

Categorie: Veelgestelde vragen

Alle huurprijzen gelden voor 1 dag. Meestal bezorgen wij op de dag zelf en worden de artikelen de dag erna weer opgehaald. In overleg wordt alles een dag voor het evenement/gebeurtenis geleverd cq. door u opgehaald en de dag na het evenement/gebeurtenis weer opgehaald cq. weer door u teruggebracht.

Voor een huurperiode van zaterdag tot maandag berekenen wij 1 dag huur.

Indien het een langere verhuring betreft kunt u een offerte aanvragen.

Categorie: Veelgestelde vragen

Jazeker, u kunt bij ons alles afhalen, mits de materialen met zorg door u worden vervoerd.

Categorie: Veelgestelde vragen

Ja, Rozema Verhuurbedrijf werkt samen met een aantal regionale cateraars. Zij kunnen u veel werk uit handen nemen met of zonder attente diplomeerde bediening.

Categorie: Veelgestelde vragen

Voor een goede werking van de tapinstallatie raden wij onze aangeboden biersoorten aan. Wanneer uzelf voor een afwijkende biersoort heeft gekozen dan kunnen wij helaas niet in staan voor een goed werking van de biertap! Dit heeft te maken dat de reguliere A-merken een constante kwaliteit hebben en bij andere merken verschilt dit soms per fust.

Categorie: Veelgestelde vragen

Ja, wilt u gebruikmaken van onze afwasservice, dat kan. Wij brengen hiervoor een bedrag van 0,10 € per item in rekening.

Glaswerk, servies en bestek gesorteerd per soort in de krat, korf of bestekbak. Bij ongesorteerde retour, berekenen wij u 0,15 € excl. btw per item.

Categorie: Veelgestelde vragen

Nee, u betaalt bij ons alleen voor aangebroken frisdrank, wijn, sterke drank en fusten. Ongeopende trays, colli, dozen en fusten worden retour genomen, zodat u nooit met een overschot blijft zitten. Voor losse ingeleverde flessen berekenen wij een extra toeslag.

Categorie: Veelgestelde vragen

Ja, wij berekenen bezorgkosten. Voor bezorgen en/of retour halen worden transportkosten in rekening gebracht. Vul je adres & postcode in op de Afreken-pagina, waarna de optie bezorgen inclusief de kosten vermeldt worden. Door de oplopende brandstof prijzen aan de pomp zijn wij genoodzaakt hogere vervoerskosten door te berekenen.

Categorie: Veelgestelde vragen

Wij verhuren zowel aan particulieren als aan bedrijfsleven, het onderwijs, zorginstellingen en overheden.

Categorie: Veelgestelde vragen

Nee, de genoemde prijzen in de webshop en prijslijst zijn per dag in euro’s en exclusief 21% BTW.

Categorie: Veelgestelde vragen