Corona sneltest kopen voor uw event nabij Delft!

Momenteel staat de hele wereld door het corona virus op zijn kop. De impact op ons allen is heel groot. Nu de vaccinaties zijn begonnen kunnen we voorzichtig nadenken hoe het leven er straks uit gaat zien. Misschien dat een corona sneltest daarbij uitkomst kan brengen!

Denkt u nu al na over het organiseren van een bruiloft of een ander (bedrijfs)evenement? Dan is Partyverhuur Rozema nabij Delft het bedrijf voor u! Naast de standaard verhuurmaterialen verkopen wij ook corona sneltesten. De corona sneltest kan u uitkomst bieden om uw event veilig en verantwoord te laten verlopen!

Corona sneltest kopen? Rozema Verhuur nabij Delft verkoopt het!

De COVID-19 sneltest geeft in 15 minuten uitslag en werkt met een neus/keel uitstrijkje.

De corona sneltest is zeer eenvoudig uit te voeren. De antistoffen corona sneltest is voorzien van een CE keurmerk en heeft een inschrijving Nederlandse register voor IVD’s door Ministerie van VWS. De corona sneltest detecteert ook de nieuwe UK variant!

Talentvolle studenten helpen

Bij grotere groepen mensen kan Partyverhuur Rozema u ook helpen! Want wij werken samen met onze partner Studenttalent, die de sneltest voor u kunnen afnemen. Deze zorg professionals nemen hiermee u een hoop werk uit handen! De studenten zijn snel inzetbaar!

Verschillende soorten preventie materialen huren voor uw gebeurtenis

Niet alleen leveren wij de corona sneltest, ook kunt u bij ons diverse preventie materialen huren die qua stijl passen bij uw gebeurtenis in Delft. Van mondkapjes tot vinyl handschoenen, van corona sneltest tot desinfectie palen: alles is mogelijk bij ons. Ook bieden wij u graag advies over welke artikelen het beste bij uw event passen. Een greep uit ons uitgebreide assortiment:

Corona proof event met Corona sneltest nabij DELFT

Onze enthousiaste medewerkers staan voor u klaar om u en uw gasten een volmaakt event te bezorgen. Alle benodigdheden kunnen door onze crew bij u worden afgeleverd als gebruik klaar gemaakt worden. Na afloop kan onze schoonmaakservice benodigdheden voor u schoonmaken! Vraag hiernaar aan onze medewerkers van de klantenservice.
Voor de schoonmaakservice wordt wel een klein bedrag in rekening gebracht.

Verschillende soorten verhuurbenodigdheden huren

Bij Partyverhuur Rozema kan je niet alleen hygiëne en preventie producten huren voor uw feest nabij Delft. Ook voor stijlvol glaswerk, gekleurd servies en de totale inrichting kunt u bij ons terecht. Zo is uw feest helemaal compleet. Wij zorgen voor een snelle levering en door onze jarenlange duurzame ervaring hebben wij in no-time een opstelling naar uw wens neergezet.

Uw partner bij elk feest

Wij denken graag met u mee om uw feest tot een succes te maken.
Wilt u advies of meer informatie ontvangen omtrent de corona sneltest? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Wij zijn u graag van dienst!

Zie ook onze video voor Partyverhuur Rozema nabij Delft.

Voor Partyverhuur Rozema bezorgen wij onder andere in de volgende plaatsen: Den Hoorn, Schipluiden, Rijswijk, Ypenburg, Pijnacker-Nootdorp, Delfgauw, Lansingerland, etc.

Hebt u een vraag of wilt u een bestelling doorgeven dan kan dat ook. Op onze contactpagina vindt u alle informatie.

Corona sneltest kopen? Partyverhuur Rozema verkoopt het!