Een compleet diner verzorgd aan huis in Den Haag

Heeft u iets speciaals te vieren? Waarbij u zorgeloos wilt genieten van een drie, vier of vijf gangen diner aan huis of op locatie voor kleine coronaproof gezelschappen? Dan is Partyverhuur Rozema nabij Den Haag het bedrijf voor u!

Onze partners Il Tartufo – Delicatessen Traiteur Catering & Met Veel Liefde bereiden de gerechten zo vers mogelijk op locatie met pure en verse ingrediënten. Door deze samenwerking verzorgt Rozema Verhuur niet alleen het diner, maar ook de aankleding van de tafel. Het servies, bestek, servetten en linnen is inbegrepen bij de prijs. Na afloop laten wij uiteraard alles netjes achter; de afwas is voor ons! Wij nemen al uw zorgen uit handen zodat u samen met uw gasten ongestoord kunt genieten.

Heeft u een vraag over een compleet verzorgd diner aan huis nabij Den Haag of wilt u een bestelling doorgeven dan kan dat ook. Op onze contactpagina vind u alle informatie.

COVID-19-VIRUS-VRIJE-GLAZEN

Verschillende soorten glaswerk huren voor een diner of event

Niet alleen leveren wij de juiste hoeveelheid glazen, ook kunt u bij ons huren die qua stijl passen bij uw evenement in Den Haag. Van simpele frisdrank glazen tot stijlvolle wijnglazen: alles is mogelijk bij ons. Ook bieden wij u graag advies over welke glazen het beste bij uw evenement past. Een greep uit ons uitgebreide glazen assortiment:

Borden en bestek huren

Bij ons kunt u niet alleen glaswerk huren voor een compleet verzorgd diner aan huis in Den Haag. Ook voor borden en bestek kunt u bij ons terecht. Zo is uw diner aan huis helemaal compleet. Wij zorgen voor een snelle levering en door onze jarenlange duurzame ervaring hebben wij in no-time een diner opstelling naar uw wens neergezet. Een greep uit ons uitgebreide verhuur assortiment:

COVID-19-VRIJE glazen

COVID-19-VRIJE glaswerk

Rozema Verhuurbedrijf beschikt over een professionele spoelvoorziening. Al het glaswerk, servies en bestekken dat u huurt wordt na elke verhuring gewassen met water van tenminste 50 graden Celsius om het COVID-19-virus onschadelijk te maken!

Rozema Verhuurbedrijf zorgt dat alle huurmaterialen na afname weer netjes word schoongemaakt en ontsmet van COVID-19-virus. Dit doen wij om de gezondheid van onze klanten en opdrachtgevers te kunnen waarborgen. 100% is het nooit zeker, maar dat we ons best doen om dit te bestrijden is wel zeker!

Uw partner bij elk evenement

Wij denken graag met u mee om uw compleet diner verzorgd aan huis tot een succes te maken.
Wilt u advies of meer informatie ontvangen omtrent uw diner, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Wij zijn u graag van dienst!

Zie ook onze video voor Partyverhuur Den Haag.

Voor Partyverhuur Rozema bezorgen wij glaswerk onder andere in de volgende plaatsen: Delft, Schipluiden, Wateringen, Leidschendam, Voorburg, Rijswijk en Scheveningen.

Springkussen huren? Rozema Verhuur verhuurt het!

Wilt u advies of meer informatie ontvangen omtrent uw evenement, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Wij zijn u graag van dienst!