Een compleet diner verzorgd aan huis in Berkel en Rodenrijs

Heeft u iets speciaals te vieren? Waarbij u zorgeloos wilt genieten van een drie, vier of vijf gangen diner aan huis of op locatie voor kleine coronaproof gezelschappen? Dan is Partyverhuur Rozema nabij Berkel en Rodenrijs het bedrijf voor u!

Onze partners, zoals onder andere, Il Tartufo – Delicatessen Traiteur Catering & Met Veel Liefde bereiden de gerechten zo vers mogelijk op locatie met pure en verse ingrediënten. Door deze samenwerking verzorgt Rozema Verhuur niet alleen het diner, maar ook de aankleding van de tafel. Het servies, bestek, servetten en linnen is inbegrepen bij de prijs. Na afloop laten wij uiteraard alles netjes achter; de afwas is voor ons! Wij nemen al uw zorgen uit handen zodat u samen met uw gasten ongestoord kunt genieten.

Heeft u een vraag over een compleet verzorgd diner aan huis nabij Berkel en Rodenrijs of wilt u een bestelling doorgeven dan kan dat ook. Op onze contactpagina vind u alle informatie.

COVID-19-VIRUS-VRIJE-GLAZEN

Verschillende soorten glaswerk huren

Niet alleen leveren wij de juiste hoeveelheid glazen, ook kunt u bij ons huren die qua stijl passen bij uw evenement in Berkel en Rodenrijs. Van simpele frisdrank glazen tot stijlvolle wijnglazen: alles is mogelijk bij ons. Ook bieden wij u graag advies over welke glazen het beste bij uw evenement past. Een greep uit ons uitgebreide glazen assortiment:

Borden en bestek huren voor uw diner

Bij ons kunt u niet alleen glaswerk huren voor een compleet verzorgd diner aan huis in Berkel en Rodenrijs. Ook voor borden en bestek kunt u bij ons terecht. Zo is uw diner aan huis helemaal compleet. Wij zorgen voor een snelle levering en door onze jarenlange duurzame ervaring hebben wij in no-time een diner opstelling naar uw wens neergezet. Een greep uit ons uitgebreide verhuur assortiment:

COVID-19-VRIJE glazen

COVID-19-VRIJE glaswerk

Rozema Verhuurbedrijf beschikt over een professionele spoelvoorziening. Al het glaswerk, servies en bestekken dat u huurt wordt na elke verhuring gewassen met water van tenminste 50 graden Celsius om het COVID-19-virus onschadelijk te maken!

Rozema Verhuurbedrijf zorgt dat alle huurmaterialen na afname weer netjes word schoongemaakt en ontsmet van COVID-19-virus. Dit doen wij om de gezondheid van onze klanten en opdrachtgevers te kunnen waarborgen. 100% is het nooit zeker, maar dat we ons best doen om dit te bestrijden is wel zeker!

Uw partner bij elk evenement

Wij denken graag met u mee om uw compleet diner verzorgd aan huis tot een succes te maken.
Wilt u advies of meer informatie ontvangen omtrent uw diner, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Wij zijn u graag van dienst!

Zie ook onze video voor Partyverhuur Berkel en Rodenrijs.

Voor Partyverhuur Rozema bezorgen wij uw compleet verzorgde diner aan huis in onder andere in de volgende plaatsen: Delft, Pijnacker-Nootdorp, Bleiswijk, Bergschenhoek, Lansingerland, Zoetermeer, Benthuizen en Zevenhuizen.

Springkussen huren? Rozema Verhuur verhuurt het!

Wilt u advies of meer informatie ontvangen omtrent uw evenement, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Wij zijn u graag van dienst!